Gedichten en tekeningen door Tim Landa, 50 blz.,Drukkerij Mezclado De Stichting Annetje van Puijenbroek maakte deze uitgave mogelijk,

Tim Landa heeft, zoals hij zelf schrijft, "Klassiek Autisme, Gilles de La Tourette, PTSS, Ontwikkelingsachterstand". Daarnaast is hij dyslectisch. 'Woorden zeggen meer dan je ziet' is de debuutbundel van Tim Landa. Het zijn gedichten recht uit het hart. Ze zijn ontroerend, meeslepend en bezorgen af en toe kippenvel. Tim leerde zichzelf op latere leeftijd schrijven. Hij schreef de gedichten, maakte de tekeningen en verzorgde zelf de opmaak. De bundel wordt gepresenteerd bij 'Luisteren naar autisme' op 3 april in Hilvarenbeek. Hier zal Tim enkele gedichten ten gehore brengen met Spoken word. Ter gelegenheid van zijn debuutbundel en debuutoptreden is de bundel tot en met 3 april verkrijgbaar voor de gereduceerde prijs van € 5,00 Daarna is de prijs € 6,50.  (Beiden exclusief  verzendkosten indien van toepassing)

Gedichten en tekeningen door Tim Landa, 58 blz.

'Het blad' is de tweede dichtbundel van Tim Landa. Het zijn gedichten recht uit het hart. Ze zijn ontroerend, meeslepend  en bezorgen af en toe kippenvel. De bundel wordt gepresenteerd bij 'Luisteren naar autisme' op 3 april in Hilvarenbeek. Hier zal Tim enkele gedichten ten gehore brengen met Spoken word. De gedichten die Tim ten gehore brengt heeft hij speciaal voor dit evenement geschreven. De bundel is tot en met 3 april verkrijgbaar voor de gereduceerde prijs van € 5,00. Daarna is de prijs € 6,50 (Beiden exclusief verzendkosten indien van toepassing)
Drukkerij Mezclado ondersteunde belangeloos bij de technische kant van de productie.