Sprekers 3 april

Monique Post

Behaalde haar Bachelor of Arts in 2009 en werkt sindsdien in haar eigen bedrijf. Monique kreeg een late diagnose autisme. Door lezingen in binnen- en buitenland slaat ze een brug tussen begrip en actie. Hoe haar 'andere manier van denken' gebruikt kan worden in het dagelijks leven. 

 

 

Tim Landa

Tim kreeg de diagnose autisme rond zijn 20e levensjaar. Hij schrijft, ondanks zijn dyslexie, gedichten die recht uit het hart komen. Speciaal voor deze avond schreef Tim gedichten die hij ten gehore zal brengen door "Spoken word'.  

 

Mariël Hoefkens

Mariël woont in Hilvarenbeek en werkt bij de gemeente op de afdeling wmo. Ze is bekend van haar artikelen in o.a. De Uitstraling. Kreeg de diagnose autisme pas op 37 jarige leeftijd.  Een diagnose die ze omarmt. Mariël nam het initiatief voor dit avondprogramma. 

Late diagnoses autisme

De personen die invulling geven aan het programma zijn heel verschillend. Wat ze met elkaar gemeen hebben is een late diagnose. Het belang van vroegtijdige diagnostiek is het landelijke thema in de autismeweek van de NVA.  Maar wat als de diagnose laat gesteld wordt? Daar leggen wij de focus op.

Meer informatie

Meer informatie over de markt, de sprekers en de bijdragen in de loop naar 3  april op deze site. 

Voorlopig programma*

19:00  Informatieve markt

19:45   Programma theaterzaal

19:50   Tim Landa 

19:55    Mariël Hoefkens en Ad               van Korven (Tripode)

20:10   Tim Landa

20:15    Monique Post

21:15     Informatieve markt

* Tijden bij benadering.