Gedichten en tekeningen door Tim Landa, 50 blz.,Drukkerij Mezclado De Stichting Annetje van Puijenbroek maakte deze uitgave mogelijk,

Tim Landa heeft, zoals hij zelf schrijft, "Klassiek Autisme, Gilles de La Tourette, PTSS, Ontwikkelingsachterstand". Daarnaast is hij dyslectisch. 'Woorden zeggen meer dan je ziet' is de debuutbundel van Tim Landa. Het zijn gedichten recht uit het hart. Ze zijn ontroerend, meeslepend en bezorgen af en toe kippenvel. Tim leerde zichzelf op latere leeftijd schrijven. Hij schreef de gedichten, maakte de tekeningen en verzorgde zelf de opmaak. De bundel werdgepresenteerd bij 'Luisteren naar autisme' op 3 april in Hilvarenbeek. Hier zal Tim enkele gedichten ten gehore brengen met Spoken Word. 

Uitverkocht

TIM LANDA: Het blad

€ 5,00
Uitverkocht

TIM LANDA: Het blad

€ 5,00

Gedichten en tekeningen door Tim Landa, 58 blz.

'Het blad' is de tweede dichtbundel van Tim Landa. Het zijn gedichten recht uit het hart. Ze zijn ontroerend, meeslepend  en bezorgen af en toe kippenvel. De bundel werd gepresenteerd bij 'Luisteren naar autisme' op 3 april 2018 in Hilvarenbeek. Hier bracht Tim enkele gedichten ten gehore met Spoken word. De gedichten die Tim ten gehore bracht heeft hij speciaal voor dit evenement geschreven. 
Drukkerij Mezclado ondersteunde belangeloos bij de technische kant van de productie.